Lifestyle Design, de 4- urige werkweek en HubPages 

Ik ben een grote fan van Tim Ferriss en zijn 4- urige werkweek sinds lang voordat het boek werd uitgebracht. Ik volg Tim Ferriss 'blog "Experiments in Lifestyle Design" al jaren en lees de originele 4-urige werkweek in één dag. In de tijd tussen de publicatie van The 4-Hour Work Week en The 4-Hour Work Week Expanded and Updated edition lukte het me om vele duizenden ideeën over mijn eigen lifestyle-ontwerp en wat het zou inhouden, te doordringen. Na het lezen van de uitgebreide en bijgewerkte 4-urige werkweek, realiseerde ik me dat ik al die tijd op een effectief lifestyle-ontwerpplan zat.

Mijn lifestyle design vereiste een inkomen zodat ik meer tijd kon besteden aan mijn passie, schrijven en reizen. Ik heb honderden producten voor online winkels doorzocht, partnerprogramma's onderzocht, geregistreerd als boekverkoper bij Amazon, maar geen van die dingen inspireerde me genoeg om me tijdens de leercurve gemotiveerd te houden.

Toen las ik de uitgebreide en bijgewerkte versie van de 4-urige werkweek van Tim Ferriss en viel mijn lifestyle-ontwerpplan plotseling op zijn plaats. Ik schreef al jaren sporadisch voor HubPages, maar ik heb me nooit echt ingezet om meer geld te verdienen dan het kost om eens per maand pizza te kopen. Dat was een vergissing ik onmiddellijk toegewijd mezelf rectifyng .

Met het Performance Payment-programma via HubPages kunnen schrijvers voor onbepaalde tijd maandelijks inkomen verdienen met hun schrijfportfolio. Voor een kleine investering in tijd en energie van een schrijver kunnen ze een residueel inkomen creëren dat maand na maand blijft betalen zolang ze actief zijn bij HubPages .

De prestatiebetalingen op HubPages zijn gebaseerd op de invloed van een auteur en hun aantal paginaweergaven per maand. De slagkracht wordt bepaald door het totale aantal paginaweergaven, dus hoe meer u leest, hoe meer u verdient. Als voorbeeld heb ik een kort artikel dat ik in 2005 schreef dat HubPages kocht voor $ 12. In de loop der jaren heb ik meer dan $ 98 aan prestatiebetalingen verdiend met alleen dat ene artikel. U kunt op geen enkele markt $ 110 krijgen voor een artikel van 400 woorden. De wiskunde bewijst het – HubPages is een uitstekende inkomstenstroom voor schrijvers proberen om een ontwerp lifestye op basis van Tim Ferriss '4-urige werkweek. Voor degenen die niet het geld hebben om in een startup te investeren, is HubPages een uitstekend gebruik van zweetvermogen dat een onmiddellijk rendement op investering (ROI) oplevert .

De levensstijl die ik ontwerp, vereist dat ik genoeg artikelen op HubPages produceer om twee miljoen pageviews per maand te genereren. Met een slagkracht van 10 (ik ben momenteel op 8), zou ik een residueel inkomen van $ 4.000 per maand verdienen. Alleen omdat er niet veel mensen zijn die het doen, wil nog niet zeggen dat ik het niet kan.

Als je een schrijver bent die zich bezighoudt met lifestyle-ontwerp, zoals Tim Ferris beschrijft in de 4- urige werkweek , wil je vandaag met HubPages beginnen met schrijven .