Financiële doelen, plan voor financiële stabiliteit, processtappen voor financiële planning

De wereld waarin we vandaag bestaan, zit vol met mensen die onmiddellijke actie en onmiddellijke bevrediging eisen. We hebben fastfood-hoeken omdat we niet langer dan 10 minuten kunnen wachten om te eten, anders kunnen we verhongeren. We hebben winkels die de hele nacht open zijn, omdat sommige mensen eraan denken om na 2 uur 's nachts te winkelen. Mensen zijn tegenwoordig meer dan ongeduldig. Kijk rond en kijk naar jou. Oké, je mag ook naar mij kijken. En ik heb niet echt een probleem met zulke mensen. Zelfs ik kan niet wachten als een website langer dan 2 seconden nodig heeft om te laden.

Deze aanpak is echter gevaarlijk als het gaat om het bereiken van onze financiële doelen. Ik ben misschien ongeduldiger dan u bij de meeste activiteiten die we dagelijks uitvoeren, maar ik heb een heel andere benadering gekozen om mijn financiën weer normaal te maken. Mensen volgen foutieve procedures om geld te besparen en ze blijven zich afvragen waarom ze nog steeds schulden hebben, die elke maand lijken toe te nemen.

  1. Ik zal enkele feiten met u delen die u kunnen helpen financiële stabiliteit te bereiken in deze opgravende markttrends. Mensen vertellen me dat dit zeer conservatieve punten zijn, maar degenen die echt werken.

Geef wat tijd om jezelf aan te passen

Veel mensen herinneren zich niet wanneer ze voor het laatst zo'n afschuwelijke
economische toestand hebben gezien. Zelfs ik weet het niet meer. Het punt is dat we al vele jaren genieten van betere lonen en perfecte marktomstandigheden, en we zijn nu heel gewoon om geld uit te geven of zelfs te besteden. Hoe kunnen we een financieel doel stellen, onze creditcards weggooien en stoppen met alles op één dag uit te geven? Onmogelijk. Het is alsof je 40 pond te zwaar bent en je elk 10 pond wilt verliezen door harder te trainen.

Realiseer je dat het tijd kost om je aan te passen, ook al ben je de meest flexibele persoon ter wereld. Gun uzelf wat tijd om u aan te passen aan nieuwe gewoonten, nieuwe stijlen en nieuwe benaderingen.

Haast je niet

Dit is wat de meeste mensen missen als ze hun financiële doel stellen. Vanaf de eerste week willen ze honderden dollars besparen, zelfs als ze helemaal niets eten. Ze slagen er duidelijk niet in en raken ontmoedigd. Als u zoveel geld had dat u elke week comfortabel honderden zou kunnen sparen, is het nauwelijks mogelijk dat u in zulke diepe schulden zou zijn beland.

Begin langzaam en klein. Het maakt niet uit of u elke week $ 5 bespaart. Waar het om gaat, is de gewoonte om te sparen, die langzaam door u wordt ingeprent. Er vindt een geleidelijke gedragsverandering plaats. Hoe kan het in een dag worden gedaan?

Discipline is een must

Discipline is vereist om elk doel in je leven te bereiken. Je verliest het een keer en je zou nooit kunnen bereiken wat je had beoogd. Blijf uw schuld aflossen en voeg wat geld toe aan uw spaargeld. Het is heel gemakkelijk om al het ingezamelde geld in een nacht weg te verspillen. Iedereen kan het. Het gaat er echter allemaal om wie geld kan weerstaan en blijven sparen tot het doel is bereikt.

Verschillende doelen vragen om een ander plan

Financiële strategieën zijn niet hetzelfde voor iemand die $ 400 schuld wil afbetalen en iemand die $ 4 miljoen wil besparen. Ok, het is maar een voorbeeld. Maar ik denk dat je de essentie begreep. Strategieën worden bepaald op basis van de gewenste doelen. Het is dus erg belangrijk om eerst een realistisch doel te stellen. En dan het plan.

Deze 4 tips zullen je zeker helpen om dichtbij het doel te komen, zo niet het doel. Ik deel graag mijn kennis en ervaring specifiek over geld. Een ander kenmerk dat ik bij mensen heb opgemerkt, is de moeilijkheid om te beginnen. Ze zijn zo gewend om van salaris naar salaris te leven dat het besparen van enkele dollars per maand een zeer financieel doel is. Ik stel een eenvoudige oplossing voor. Vraag uw bank om elke maand een bedrag over te boeken naar een investering of spaargeld van elk salaris.

Onthoud dat het nooit mogelijk is om op zeer korte termijn dichtbij uw financiële doel te komen, tenzij het uw doel is om in uw leven $ 10 te besparen. Je hebt zin om te lachen. Zelfs ik voel me zo als mensen ongeduldig zijn over het bereiken van hun doelen. Laat me niet zo lachen