Get out of Debt !  


Ol 'Mick had gelijk. Je kunt niet altijd krijgen wat je wilt. Dus waarom denken we dat we dingen nodig hebben waarvan we weten dat we ze niet kunnen betalen? Zijn materiële dingen zo belangrijk dat veel mensen uit de toekomst stelen om voor het heden te betalen?

Ja, ik heb het over schulden. In het bijzonder schulden in de vorm van een dunne, mooi gekleurde plastic kaart. Volgens RAM-onderzoek, een creditcardtracker, hebben Amerikanen vorig jaar meer dan $ 400 miljard in rekening gebracht op hun kaarten. Begrijp me nu niet verkeerd, onze economie draait op dit soort transacties, en dat is goed en fijn, maar waarom houden zoveel mensen enorme saldi aan – saldi die een extra $ 50 miljard dollar aan financiële lasten hadden toegevoegd aan hen in de alleen vorig jaar. Eeek ! Daarvoor kun je meerdere kleine landen kopen. Of een Fortune 50-bedrijf, met wisselgeld.

Momenteel zijn er meer dan een miljard kaarten in omloop – meerdere voor elke man, vrouw, kind in de VS. Het gemiddelde saldo? $ 5.800 – vervoerd van maand tot maand, met een gemiddelde van 18,3% rente. Au! Dat is bijna $ 1000 per jaar dat u nooit zult zien. Weg. Verdwenen.

De grote jongens in het bankwezen rekenen erop dat je de wiskunde niet doet. Blind zijn voor de waarheid. Waarom alleen werken om uw creditcards af te betalen? Er zijn manieren om uit deze cyclus te komen, en plaatsen om hulp te zoeken. Neem de controle terug! Word slim voor de zwendel! Hier zijn een paar geweldige plaatsen om te beginnen:

http: www.consumercredit.com – American Consumer Credit Counseling Service – dit kan u een begin geven om uit te zoeken wat uw plan is om schuldenvrij te worden.

http: www.bbb.org – het Better Business Bureau – Ja, schulden aflossen is bijna net zo groot als schulden krijgen. Een kredietadviesdienst kan u redden of laten zinken. Bescherm jezelf. Bekijk ze eerst.

Heeft u schulden gehad en bent u erin geslaagd om onder uw schuld vandaan te komen? Of ben je op zoek naar meer feedback over specifieke manieren om je uit de schulden te helpen? Ik hoor graag van je! Schrijf me op mailto: cara410 @ 414 .com!